Laden...

KBO Vlierden (15-02-2020)

Prins Carlo moest eraan. Laat de briljantjes maar hun gang gaan. Onderscheidingen hier en daar. En vorst Edward lulde alles aan elkaar.

Echo Deurne (09-02-2020)

Een zaal vol met ex-patienten aan het hart. Ronny en Ciska was een paar apart. Peter verlegen op de kruk rond aan het kijken. En de Briljantjes kunnen over vanalles en nog wat z……. 😉

KBO Handel (18-12-2019)

Maria en Jozef gingen met het stokpaardje aan de haal. En het gelach van het publiek weerklonk in de zaal. Een heerlijk worstebroodje als lekkernij. En dan ook nog een borreltje Tia Maria erbij.

KBO Someren Eind (16-12-2019)

Het paard was de ezel dit jaar. Briljante “Rose”Maria en Jozef, een geweldig en briljant paar. Het briljante kerstverhaal met “kerst”liederen en iedereen keek tevree. En de zaal zong enthousiast uit volle borst mee.

Buurtbus Sambeek Groeningen (14-12-2019)

De ronde tafel klapte om en programma liep uit. Maar dat maakte de Briljantjes geen fluit uit. De gasterij verzorgde ons met snacks en stuk vlaai: een grandioos onthaal. Wij gingen daarna met Peter en de 4 mannen in rokjes aan de haal.

Con Amore Someren (09-11-2019)

Echte zangliefhebbers waren ons publiek. Ze zongen uit volle borst mee op onze muziek. Allemaal verkleed door de zaal. En met 4 pubers op de kruk aan de haal.

KBO Oostelbeers (24-10-2019)

Wat een prachtige kerk als zaal. Briljantjes met de ouderen aan de haal. De slagroom vloog in het rond. Belandde niet in de mond, maar op Anne’s k…..

Viev Valkenswaard (24-09-2019)

Wie ging nu met wie aan de haal. Wa veul vrouwkes in een lange rij door de zaal. De kermis en Aldi kwamen ook weer voorbij. Handjes op de schouders of borsten, dat maakt iedereen blij!

Burendag Nederweert (22-09-2019)

Burendag in Nederweert Daar hebben we de limburgse taal geleerd Ronny & Ciska aan de zwier En met de tiroler medley veel leut en vertier